UUTISET

Tervetuloa viettämään kesäiltaa kanssamme ja juhlistamaan samalla Anun kirjajulkkareita!

 

Saavu siis Koskenkorvan Trahteeriin torstaina 3.8. klo 18. Tapahtumaan ilmoittaudutaan etukäteen ja osallistuminen maksaa 15 euroa (sisältää iltapalan ja jälkiruoan, osallistumismaksu maksetaan paikan päällä). Myös baari on avoinna koko illan ajan!

 

Juhlistamme Anu Tuomarin (nyk. Kujanpää) esikoisteoksen, historiallisen romaanin Harvoin riihi tyhjänä palaa (Ethene, 2023) julkaisua. Tilaisuudessa on mahdollista kuulla esimerkiksi siitä, kuinka kirjan kirjoitusprosessi sujui ja mistä idea kirjaan syntyi. Sen jälkeen jatkamme illanviettoa yhdessä. Luvassa on rattoisaa ohjelmaa, kuten lavarunoutta ja erilaisia visailuja, joihin kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan!

 

Halutessasi voit myös ennakkotilata kirjan Harvoin riihi tyhjänä palaa saman linkin kautta 31.5. mennessä. Kirjat toimitetaan julkistustilaisuuteen ja mikäli et pääse paikalle, saat ne Anulta tai Heliltä tai postitse tilaisuuden jälkeen. 

 

Julkistustilaisuuteen pääset ilmoittautumaan tästähttps://forms.gle/4RCWJSu6rbAgSeXy9

 

Jos et pääse paikalle mutta haluat hyödyntää hyvän ennakkotilaajan tarjouksemme (voimassa 31.5.2023 saakka), ohjeet kirjan tilaamiseen löytyvät sivultamme https://ethene.eu/Tilaa/Order/.

 

 

Tapahtuman ohjelma


• Klo 12–18 välillä ennen tilaisuuden alkua voit tutustua Koskenkorva Museoon ja Könnimuseoon omakustanteisesti. Liput 7/5 euroa, museokortilla ilmainen sisäänpääsy.
• Klo 18 tilaisuus alkaa! Tule ajoissa paikalle, niin kuulet, kun Anu kertoo kirjansa tarinan ja miksi ylipäätään päätti ryhtyä kirjailijaksi.
• Klo 19 ruokailu. Iltapalaksi lämpimiä kanaleipiä ja jälkiruoaksi kaffit tai teet sekä Kossupossun pallit eli munkit Koskenkorva-täytteellä.
• Klo 21 alkaa viihdepainotteinen iltaohjelma! Ohjelmassa on arvontaa ja leikkimielistä visailua sekä lyhyitä esityksiä, kuten runonlausuntaa - kossu- ja viinarunoja unohtamatta.
• Klo 23 tilaisuus päättyy ja voidaan siirtyä jatkoille 

 

Huomaathan, että tapahtuma järjestetään ulkotiloissa, joten pukeuduthan sään mukaan! Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Koskenkorvan Trahteerin kanssa.